ec-2525-zw_w

Pieter Heddema

Werkte ruim 8 jaar in verschillende rollen bij ING maar is sinds 2004 zelfstandig coach consultant. Combineert met passie de harde en de zachte kant in coachings-trajecten voor individuen, teams en organisaties.

Sinds 2004 ben ik zelfstandig coach consultant, na 8 jaar in diverse rollen bij ING Groep. Na de eerste jaren als coach-trainer te hebben gewerkt ligt mijn kracht en ambitie de afgelopen jaren bij de combinatie coaching & consultancy. Het combineren van de harde en de zachte kant, zowel individueel als in teams en organisaties, doe ik met veel passie en doortastendheid.

Mijn focus in individuele trajecten ligt op; competentie coaching, loopbaanbegeleiding, stress-coaching en sparringpartner van senior management.

Bij teamtrajecten werk ik aan High Performing teams. In verschillende diepgang en tijdsduur.

Naast de onderwerpen Samenwerken en Persoonlijk Leiderschap is Communicatie ook een belangrijk onderdeel. Hiertoe heb ik in 2011 ‘Excellente Communicatie; het handboek om excellent te sturen in communicatie’ gepubliceerd. Inmiddels is daar een Masterclass Excellente Communicatie bijgekomen en het vervolg is een online platform dat we nu creëren.

Mijn personal “Why”:

Op een prettige manier lever ik een constructieve bijdrage aan de ontwikkeling van diegenen die willen.

www.eqcoaching.nl

lees verder

Ik hoor en ik vergeet.

Ik zie en ik onthoud.

Ik doe en ik begrijp.

Chinese wijsgeer Confucius

ec-2489-zw_w

Arthur van Toombergen

Werkt sinds 2005 als zelfstandig consultant en coach en begeleidt zowel particulieren als organisaties bij het vinden van hun potentieel, door persoonlijke coaching, training en maatwerkadvisering.

Mijn vaardigheden heb ik opgedaan binnen het bedrijfsleven (bankwezen en energie sector). Deze ervaring heb ik opgedaan op het gebied van Commercie, Human Resources, Project Management en Management, zowel in een nationale als internationale context. Sinds 2005 ben ik actief als zelfstandig consultant (Organisatie – Leiderschap Ontwikkeling) en coach (Individueel en Teamgericht). Naast opleidingen tot coach, onder andere Executive Coaching bij Adriaan Hoogendijk, heb ik mij verdiept in diverse tools en technieken waaronder Profile Dynamics, MBTI, NLP, loopbaan- en ademcoaching. Daarnaast ben ik gecertificeerd meditatieleraar.

Als externe coach/consultant bied ik begeleiding buiten de hiërarchische verhoudingen van organisaties om. Mijn betrokkenheid, vertrouwelijke aard van mijn inzet en ervaring zorgen ervoor dat de kern van de zaak snel wordt bereikt. Dit draagt bij tot werkbare oplossingen waarmee organisatie en individu weer verder kunnen.

Bedrijven waar ik o.a. zaken mee heb gedaan: Schiphol, Philadelphia Zorg, SNS Reaal, Nyenrode Business University, MOL en American Express.

Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

www.arthurvantoombergen.com

lees verder